Den Sociale Vicevært


 

Mit navn er Mette Jo Leisner, jeg er blandt andet uddannet pædagog, konfliktløser samt coach og er ansat som social vicevært i Titanparken – af AKB. Jeg har tidligere blandt andet været ansat i flygtningecentre, på en daghøjskole, i nogle boligafdelinger i Valby – altid arbejdet med familier og mennesker i alle aldre. Jeg startede mit job som social vicevært i Titanparken i januar 2017 og er ansat indtil 31. december 2020. Jeg er, sammen med mine kolleger, ansvarlig for, at indsatsområderne i helhedsplanen for Titanparken, Lundtoftegade og Lundtoftegården bliver ført ud i livet.
 
 
            

Nyheder

Grundet opretning af faldstamme vil der blive lukket ...
Servicemeddelelse - mulig svindel
21/04 2022 kl. 22:42
Ejendomskontoret har dags dato (21/4) modtaget følgende ...
Onsdag den 27. April 2022 kl.18.00 fælleshuset, Hermodsgade ...